torsdag 21 januari 2010

Genova och vägen dit... - 21/01

Tisdag 19/01
Efter spelningen sov jag hos tre av medlemmarna i Codes in the Clouds. Hann spöa en av dem i en FIFA-match innan jag slocknade i soffan.
Kroatien: 2
Spanien: 1



Onsdag 20/01

09:00 - Åkte från London, England
02:30 - Tog in på hotell ca. en timme norr om Lyon, Frankrike

Ursäkta svordomarna, men satan vilken jävla körning! Har troligtvis aldrig varit med om något värre. Åt ingenting mellan 10 och 21. Frös som in i helvete. Inte så konstigt, dock.



Torsdag 21/01

På de sex timmarna det tog att köra mellan Lyon, Frankrike och Genova, Italien körde vi intill alper, genom tunnlar och framförallt på dimmiga vägar. Vi började vår resa en bit norr om Lyon där vi åt en otroligt äcklig frukost på hotellet vi tog in på under natten. Jag försöker med bilden till vänster beskriva det jag inte kan med ord.

Runt 15:30 kom vi
äntligen till ett varmt och otroligt fint Genova. Men då händer det vi alla nog har fruktat för under resans gång; vi irrar bort oss (det i sig är inte en stor grej), men att vi inom loppet av två minuter lyckas köra in i en vägbuckla (och således repa lacken som fan...) samt köra in i en stillastående EU-moped som faller till marken och får stora skador.

Nåväl, vi ringde Matteo, kvällens arrangör, och bad honom hjälpa oss med poliserna. Poliserna, som, på dålig engelska, ville klara upp incidenten med EU-mopeden. Det löste sig och alla var nöjda. Typ. Vi gick och åt på ett knökat "local place" som var bra. Stämningen var på topp! Ca. 140 personer kom på spelningen. Bandet fick 50 euro extra eftersom att de drog så mycket folk. Vi sålde även tröjor och skivor för mer än 120 euro. Sjukt!

Jag ger Genova 5/5. Att kunna gå ute i skjorta i slutet av januari utan att frysa är ju helgrymt. Att staden var otroligt fin, spelningen awesome och sällskapet underbart gör hela upplevelsen ännu bättre. Fan så bra det kommer att bli imorgon i Feldkirch - sova på hotell, omringad av österrikiska alper. Nu börjar jag nästan återgå till sovtider á la höstprojekt. Klockan är strax 4 på morgonen! Vi var på spelstället fram till kl 2, och gick sedan till vårat bed & breakfast som vi ska sova på. De andra la sig för ca. 10 minuter sen, men jag var tvungen att skriva klart det här blogginlägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar